Brussels Bakery Event

TOUR&TAXIS - 24 I 09 I 18

Het Belgische rendez-vous voor bakkers en patissiers

Brussels Bakery Event is het professionele rendez-vous voor de Belgische bakkers en patissiers.

Op 24 september 2018 ontvangt Tour & Taxis in een hall van 5.000 m2 een honderdtal exposanten en partners om hun producten, technieken, innovaties en diensten aan meer dan 1.000 bezoekers uit de sector voor te stellen.

Tijdens de dag zullen aan de hand van demo-ruimten, conferenties en vormingen allerhande nieuwigheden aan bod komen, in gezelschap van de Belgische selectie voor de Banketbakkerij. S’avonds zal een nocturne in een ontspannen sfeer u de mogelijkheid bieden om alle producten te ontdekken tijdens een walking dinner met een glaasje bubbels.

Een professioneel, efficiënt en kwalitatief aanbod

Trouw aan het imago en traditie, heeft Brauns NV voor een formule gekozen die met haar waarden past: dienstvaardig, efficiënt, kwalitatief, gezellig en professioneel.

Dienst :

een all-in formule in de beste expohall in het hart van Brussel

Kwaliteit :

doelgerichte partners en bezoekers, top technische prestaties met standing en met respect voor duurzaamheid (recycleerbare tapijttegels, led-verlichting en een herbruikbare expo)

Efficiënt :

een één-dag formule met een nocturne om uw commerciële krachten en kosten te optimaliseren

Gezelligheid:

een ontmoetings- en networking zone, animaties, een brunchbuffet vanaf 11u s’morgens en een nocturne met walking dinner ….

Steunacties voor de sector

Brauns Bakery Event is ook een opportuniteit om de beroepen van de branche te ondersteunen door media, radio, pers en internet-campagnes te organiseren.

Programma van de activiteiten

14:00 « Voedselveiligheid in de bakkerij en chocoladeindustrie »
Speaker: Kathy Brison – Coordinatrice vulgarisation et accompagnement DG Administrateur délégué de l’AFSCA

Beschrijving :
• Een presentatie van het FAVV over de specifieke regels die gelden voor het beroep en de opleidingsmogelijkheden die het FAVV aanbiedt omtrent de voedselveiligheid.

15:00 «Hoe het gebruik van de sociale media optimaliseren binnen uw bedrijf ? »
Speaker: de communicatie-adviseurs van NSZ

Beschrijving :
• Moet de ondernemer op sociale media aanwezig zijn?
• De voor- en nadelen van sociale media voor een ondernemer.
• Efficiënte communicatie op sociale media (Inhoud, afbeeldingen, frequentie, grafisch charter …).

16:00 « Duaal leren: een opportuniteit voor uw bedrijf »
Speaker: Vincent Giroul directeur de l'efp / Emmanuel Baufayt, chef de service Formation professionnelle Cocof

Beschrijving :
• Een stagiair onthalen en opleiden: praktische modaliteiten.
• Welke voordelen kan mijn bedrijf halen uit het systeem van duaal leren?
• Permanente vorming (blijven bijleren via korte cursussen).

Exposanten Lijst

  • AB MAURI BELGIUM DSM

    AB MAURI BELGIUM DSM

  • AFSCA

    AFSCA

  • AHC SPRL/ALL HYGIENE COMPANY

    AHC SPRL/ALL HYGIENE COMPANY

  • AK-DAG

    AK-DAG

  • Alex Security

    Alex Security

  • Algist BRUGGEMAN SA

    Algist BRUGGEMAN SA

  • BARRY CALLEBAUT

    BARRY CALLEBAUT

  • BEMAPACK SA

    BEMAPACK SA

  • BHA

    BHA

  • BOIRON FRERES S.A.S

    BOIRON FRERES S.A.S

  • BRIDOR SAS

    BRIDOR SAS

  • Café VERGNANO

    Café VERGNANO

  • CF

    CF

  • CONTINENTAL FOOD BELGUIM SA/ CAMBELL FOODS

    CONTINENTAL FOOD BELGUIM SA/ CAMBELL FOODS

  • CORMAN SA

    CORMAN SA

  • COUPLET SUCRERIE SA

    COUPLET SUCRERIE SA

  • CPT

    CPT

  • CSM BENELUX NV

    CSM BENELUX NV

  • DAWN

    DAWN

  • Debic

    Debic

  • DELIFRANCE

    DELIFRANCE

  • DEVESELEER (Sobelpap)

    DEVESELEER (Sobelpap)

  • DIPP

    DIPP

  • DIVERSI FOODS

    DIVERSI FOODS

  • EASY 2 WATCH

    EASY 2 WATCH

  • ECODRYERS

    ECODRYERS

  • EFP

    EFP

  • EURO FOOD

    EURO FOOD

  • EUROPEAN HALAL

    EUROPEAN HALAL

  • F. Lejeune

    F. Lejeune

  • FOURNIMAT

    FOURNIMAT

  • FRIESLAND CAMPINA PROF.NV

    FRIESLAND CAMPINA PROF.NV

  • FRUIT LAYER

    FRUIT LAYER

  • GERBROEDERS LAMBRECHT BVBA

    GERBROEDERS LAMBRECHT BVBA

  • GLOBAL NET

    GLOBAL NET

  • GOURMANDIZ

    GOURMANDIZ

  • GRADIUS

    GRADIUS

  • HALIDEAL (Halal Sauce)

    HALIDEAL (Halal Sauce)

  • HEIN

    HEIN

  • INNOVIS

    INNOVIS

  • IREKS BELGIUM NV

    IREKS BELGIUM NV

  • KOMPLET Benelux

    KOMPLET Benelux

  • KREMER

    KREMER

  • LA LORRAINE (Dauphine)

    LA LORRAINE (Dauphine)

  • LA MEDINA

    LA MEDINA

  • LANTMANNEN UNIBAKE LONDERZEEL

    LANTMANNEN UNIBAKE LONDERZEEL

  • LEMAN BVBA

    LEMAN BVBA

  • LEVENTI

    LEVENTI

  • LODEWIJCKX NV (Cocovite)

    LODEWIJCKX NV (Cocovite)

  • LUXLAIT EXPANSION SA (nouveau ctc)

    LUXLAIT EXPANSION SA (nouveau ctc)

  • MISTER FEZZ

    MISTER FEZZ

  • MONSEUR & FILS

    MONSEUR & FILS

  • MOUNIER

    MOUNIER

  • PANESCO

    PANESCO

  • PANISTAR SA

    PANISTAR SA

  • Pasquier

    Pasquier

  • PIDY  NV

    PIDY NV

  • POLYPANEL

    POLYPANEL

  • Pruvé

    Pruvé

  • ROVACOS Sprl

    ROVACOS Sprl

  • ROYALE LACROIX

    ROYALE LACROIX

  • SMILDE BAKERY

    SMILDE BAKERY

  • SNI

    SNI

  • SONNEVELD

    SONNEVELD

  • STEVENS EXPOMAT NV

    STEVENS EXPOMAT NV

  • TARTINE ET BOTHERHAM

    TARTINE ET BOTHERHAM

  • TEKNO JAD

    TEKNO JAD

  • Tork

    Tork

  • URIMAT

    URIMAT

  • VALRHONA

    VALRHONA

  • VAMIX (Vandemoortele Professional)

    VAMIX (Vandemoortele Professional)

  • VAN DE LEUR

    VAN DE LEUR

  • VERPAKKINGEN DONCKERS BVBA

    VERPAKKINGEN DONCKERS BVBA

  • Vikan

    Vikan

Praktische info


Opening :

maandag 24 september van 11u tot 22u

Opbouw:

vrijdag 21 september van 12u tot 18u
zaterdag 22 september van 10u tot 18u

Afbouw :

maandag 24 september van 23u tot 01u
dinsdag 25 september van 07u tot 12u

Adres :

Tour & Taxis Hall 1
Havenlaan 86c
1000 Brussel

Info :

info@brauns.be I 02.657.60 61

info@bbevent.be I 0478.56.76.56

Tarieven :

Stand all-in met tapijt (tegels),
wanden (Bematrix) en verlichting

– 16 m2 (4×4) 1.195 €
– 18 m2 (3×6) 1.375 €
– 32 m2 (4×8) 2.175 €

Electriciteit

– 3.500 W 195 €
– 10.500 W 375 €
– 32 A 575 €


Partners

Contact